KUĆA ZA ODMOR „NIKA“

Lijepo uređeni apartmani u kući za odmor „Nika“ Cesarica nalaze se u tihom i mirnom dijelu morske obale, na udaljenosti 70m od mora, 1km od susjednog mjesta Ribarice, a od Karlobaga 6 km, gdje se nalaze trgovine i restorani. Mogu se raditi jednodnevni izleti u veće gradove, nacionalne parkove, planinarske i biciklističke ture ( mountainbiking). Za mlade i obitelji s djecom na raspolaganju je Rizvan City, Adventure Park.

Kuća za odmor „Nika“ u Cesarici smještena je 70 metara od mora na adresi Cesarica, Orlovača 131. , oko 400 metara od obalne ceste, s koje se ulazi u naselje. To je samostojna kuća za odmor sa stanom i terasom u prizemlju, tlocrtne površine od 90 m2 – Apartman 3 i tlocrtnom površinom prvog kata od 115 m2, u okviru koje su dva apartmana s terasom Apartman 1  35 m2 i Apartman 2 s površinom 50 m2 i terasom 20m2 i stepenicama. U razini krova i se nalazi još jedna terasa od 20 m2, a svaki apartman ima i balkon od 4,5m2. Sa terasa se pruža pogled na more i otok Pag. U vrtu je vanjski tuš i pećenjara..

Apartman 1– je za 4 osobe sa spavaćom sobom sa 2 ležaja i dnevnom sobom s kaučom za 2 osobe. Dnevna soba je opremljena sa SAT-TV i kuhinjom s kuhinjskim priborom (kuhinjska radna površina sa sudoperom, kuhinjski viseći ormari sa potrebnim kuhinjskim priborom za pripremu i posluživanje jela i pića. Unutar kuhinje je električni štednjak, perilica suđa, hladnjak i aparat za kavu. U spavaćoj sobi su dva kreveta s ormarićima za odjeću. Na raspolaganju je moderna kupaonica s tušem i sanitarnim čvorom.  Na terasi se može sjediti i promatrati zalazak sunca.
Apartman 2 – je za 4 osobe. Sastoji se od spavaće sobe s dva ležaja, dnevne sobe s dva ležaja, kuhinje i kupaonice. Dnevna soba je opremljena sa SAT-TV, kuhinjom s kuhinjskim priborom za pripremu i posluživanje jela i pića. U kuhinji je električni štednjak, perilica suđa, hladnjak i aparat za kavu. U spavaćoj sobi su dva kreveta s ormarom za odjeću i noćnim ormarićem. Velika moderna kupaonica s tušem, toplom i hladnom vodom i sanitarnim čvorom je na raspolaganju. Može se koristiti velika terasa sa namještajem za terasu.
Apartman 3 – je za 4 osobe. To je stan od 90m2, koji se sastoji od dvije odvojene  spavaće sobe, velikog dnevnog boravka s garniturom za sjedenje koja se može razvući u ležaj za dvoje, kuhinjom, kupaonicom i terasom. U jednoj spavaćoj sobi je veliki bračni krevet, u drugoj dva kreveta. U dnevnoj sobi je SAT-TV, pregradom odvojena kuhinja u kojoj je kuhinjski namještaj sa sudoperom, električni štednjak, perilica suđa i hladnjak. Na raspolaganju je sav potreban kuhinjski pribor pripremanje i posluživanje jela i pića. Velika terasa opremljena je s namještajem za terase.
Galerija

Okolica i zanimljiovsti