Lijepo uređeni apartmani u kući za odmor „Nika“ Cesarica nalaze se u u tihom i mirnom dijelu morske obale, 70m od plaže, 400 metara od obalne ceste. Na plažu se može ići pješice u kupaćem kostimu. Put od apartmana do plaže traje nekoliko minuta laganog hoda.

IZABERITE NAJBOLJE ZA SEBE IZMEĐU 3 PREKRASNA „NIKA“ APARTMANA

Apartman 1

Apartman 1 – je za 4 osobe sa spavaćom sobom sa 2 ležaja i dnevnom sobom s kaučom za 2 osobe. Dnevna soba je opremljena sa SAT-TV i kuhinjom s kuhinjskim priborom (kuhinjska radna površina sa sudoperom, kuhinjski viseći ormari sa potrebnim kuhinjskim priborom za pripremu i posluživanje jela i pića. Unutar kuhinje je električni štednjak, perilica suđa, hladnjak i aparat za kavu. U spavaćoj sobi su dva kreveta s ormarićima za odjeću. Na raspolaganju je moderna kupaonica s tušem i sanitarnim čvorom. Na terasi se može sjediti i promatrati zalazak sunca.

Apartman 2

Apartman 2 – je za 4 osobe. Sastoji se od spavaće sobe s dva ležaja, dnevne sobe s dva ležaja, kuhinje i kupaonice. Dnevna soba je opremljena sa SAT-TV, kuhinjom s kuhinjskim priborom za pripremu i posluživanje jela i pića. U kuhinji je električni štednjak, perilica suđa, hladnjak i aparat za kavu. U spavaćoj sobi su dva kreveta s ormarom za odjeću i noćnim ormarićem. Velika moderna kupaonica s tušem, toplom i hladnom vodom i sanitarnim čvorom je na raspolaganju. Može se koristiti velika terasa sa namještajem za terasu.

Apartman 3

Apartman 3 – je za do 5 osoba. To je stan od 90m2, koji se sastoji od dvije odvojene spavaće sobe, velikog dnevnog boravka s garniturom za sjedenje koja se može razvući u ležaj za dvoje, kuhinjom, kupaonicom i terasom. U jednoj spavaćoj sobi je veliki bračni krevet, u drugoj dva kreveta. U dnevnoj sobi je SAT-TV, pregradom odvojena kuhinja u kojoj je kuhinjski namještaj sa sudoperom, električni štednjak, perilica suđa i hladnjak. Na raspolaganju je sav potreban kuhinjski pribor pripremanje i posluživanje jela i pića. Velika terasa opremljena je s namještajem za terase.

CIJENE I REZERVACIJE

KUCNI REDKUCNI REDPlaćanje:
Polog 30%, u roku 14 dana od potvrde rezervacije. Ostatak se plaća po dolasku ili na račun najmanje 7 dana prije dolaska.

Naknada za otkazivanje:
– 40 – 20 dana prije polaska – 50%
– 19 – 4 dana prije polaska – 85%
– ako se dolazak ne ostvari – 90%

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Korištenje apartmana pri dolasku: od 14h
Korištenje apartmana pri odlasku: do 10h

Molimo goste da se pridržavaju kućnog reda.

Boravišna taksa:
1,5 EUR/dan za osobe starije od 18 god
0,75 EUR/dan za djecu od 12 do 18  god.

Završno čišćenje:  20 EUR

Klima: 7 EUR /dan – po izboru

Cijene uključuju  posteljinu i ručnike
(mijenja se 1 tjedno) .

Cijene su za boravak 7 i više dana.
Za boravak od 1 do 6 dana naplaćuje se na cijenu 30% .

Izravnom narudžbom na Kuću za odmor „Nika“, Cesarica
izbjegavaju se dodatni troškovi posrednika 15 do 30%.

Svi apartmani su opremljeni sa:

  PLAŽA – 70 m od apartmana

   WLAN – postoji

   KLIMA UREĐAJ – postoji

PERILICA SUĐA – postoji

   PERILICA RUBLJA – na upit

   SAT-TV – postoji

   KUĆNI LJUBIMCI – nije dozvoljeno

    PARKIRALIŠTE – postoji